Veel gestelde vragen

Op deze pagina plaatsen we de veelgestelde vragen. Is er iets niet helemaal duidelijk of heb je een andere vraag, neem dan even contact op met Fatima.

Kan ik bij Fatimotion ook een proefles volgen?

Je bent in elke les van harte welkom om mee te dansen. Wij vinden 1 proefles alleen niet genoeg. Daarom bieden we jou 4 proeflessen aan voor een kleine prijs. Op die manier weet je of dansen bij Fatimotion echt iets voor jou is. Ook voor proeflessen vragen wij je in te schrijven.

Kan ik bij Fatimotion ook een gratis proefles volgen?

Elke eerste les van het seizoen organiseert Fatimotion een gratis proefles. Dat is de enige les dat je geen inschrijfformulier hoeft in te vullen. Kom je de week na de gratis proefles dan dien je het inschrijfformulier op de website te hebben ingevuld.

Mag ik een vriendje of vriendinnetje meenemen?

Natuurlijk mag jij je vriendje of vriendinnetje meenemen naar de les, hij of zij moet alleen wel mee doen, stil zitten aan de kant kan echt niet bij Fatimotion;-)

Mag ik als ouder/verzorger blijven kijken?

We snappen dat het erg leuk is om uw kind te zien dansen en plezier hebben. Het is nog leuker om uw kind te zien groeien. Daarom organiseren wij open lessen, op die dag kunnen alle vaders, moeders, opa’s en oma’s broers en zussen vriendjes en vriendinnetjes komen kijken. Alle andere lessen vragen we de ouders/verzorgers buiten de danszaal te wachten tot na de les. Een perfect uurtje om boodschappen te doen.

Kan ik in termijnen betalen?

Je krijgt van ons een factuur na de 4 de les, we verwachten dat de factuur binnen 14 dagen betaald word. Lukt dat nou niet, dan is daar altijd een oplossing voor te vinden, neem dan wel even contact op met Fatima.

Mijn kind neemt medicijnen, is dansen iets voor hem/haar?

Natuurlijk is dansen iets voor hem/haar! Iedereen is welkom bij Fatimotion om een gezellig uurtje te dansen. Als uw kind medicijnen slikt wilt Fatima hierover graag op de hoogte worden gesteld. Op die manier zorgen we er samen voor dat uw kind zich prettig voelt in de les.

Ik heb podiumvrees, is dansen iets voor mij?

Natuurlijk is dansen wat voor jou! De danslessen van Fatimotion worden gegeven in een danszaal waar je met vrienden en vriendinnen danst. Doordat je elke week danst en een choreografie oefent groeit je zelfvertrouwen. Zo af en toe krijg je de kans om je podiumvrees te overwinnen, Fatimotion danst zo nu en dan op een echt  podium met echt publiek!

Dansen wij ook door in de vakantie?

Fatimotion volgt de schoolkalender van de basisschool. Er is dus geen les in de schoolvakanties en op feestdagen. Alle lesdata voor het dansseizoen staan al vast.

Ik wil eigenlijk ook door dansen in de zomer, kan dat?

Jazeker! Fatimotion gaat elk jaar de eerste week van de zomervakantie op danskamp. Uiteraard hopen wij dat je met ons mee gaat.

Kan ik midden in het dansseizoen beginnen met dansen?

Jazeker dat kan. We berekenen dan  de prijs aan het overgebleven aantal lessen.