Zomerkamp

Ga je mee?!

Onze dansschool gaat elk jaar  op Zomerkamp. Het Zomerkamp wordt georganiseerd door de KNGU (Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie). Dit kamp wordt gehouden op een prachtig kampterrein in Beekbergen. De KNGU biedt kamp aan in 7 verschillende weken, voor 5 verschillende leeftijdsgroepen, van 6 tot 18 jaar. Uiteraard schrijven we als dansschool niet alleen de kinderen in, ook gaat er leiding  mee! Wil je dit jaar mee als leiding, neem dan even contact op met Fatima.

foto

Zomerkamp, dat wil je beleven!
Je zit met je leeftijdsgenootjes in een ‘dorp’ (aantal tenten van max 10 personen bij elkaar). Je bent de hele dag buiten in het bos en er worden allerlei leuke spellen en activiteiten georganiseerd. Een bosrenspel, je gaat op speurtocht, er is kampvuur, disco, er worden kampliedjes gezongen en je gaat een dag zwemmen. En ’s avonds natuurlijk kletsen en keten in de tent! Ook is er een gave compleet ingerichte sporthal en zijn er danszalen. Als je het leuk vindt kun je je opgeven voor gym of dans lessen. Je gaat dan elke dag 2,5 uur gymmen of dansen. Aan het einde van de week tijdens het knallen met zijn allen laat je zien wat je geleerd hebt in het amfitheater. Kijk voor filmpjes even op www.zoka.nl Dat wil je beleven!

Kampvoorzieningen:
Het kampterrein bevindt zich midden in het bos. De kinderen slapen in een grote tent. Aan grote picknicktafels wordt met de eigen tentgenootjes gegeten in het dorp. Het eten wordt bereid door professionele koks. Op het terrein zijn verder aanwezig: een amfitheater, een administratie met EHBO-ruimte en ziekenboeg, een toilet- en een douchegebouw. Meer informatie is te vinden op www.zoka.nl, ook voor een weekindruk.

De leeftijdsgroepen en kampbedragen zijn:

Leeftijdsgroep

Leeftijd

Zomerkamp

Gymkamp

Danskamp

 Joka

8-10

 Tika

10-12

 Mika

12-15

 Ouka

15-18

NB: bij het kampbedrag is alles inbegrepen. Ontbijt, lunch diner, drinken tussendoor (ranja/thee/melk). Het enige wat er niet bij in zit, is het zakgeld voor een ijsje of snoepje in de blokhut. Tips voor zakgeld en wat er meegenomen moet worden staan op de website van de KNGU Zomerkampen. www.zoka.nl

Het is de bedoeling dat kinderen worden gebracht en gehaald naar en van het Kampterrein. Op de website vind je alle informatie over tijden en route. Klik op ‘ouders’ > ‘brengen en halen’.

gympie

Gympie is de mascotte van ZOKA. Ben jij al vrienden met hem op facebook?

We hopen dat je na het lezen van deze brief (en het bekijken van www.zoka.nl!) heel veel zin hebt om mee te gaan op Zomerkamp! Vriendjes en vriendinnetjes mogen ook mee! Geef je op via het opgave formulier (Krijg je van Fatima) vóór vrijdag 21 februari. Na inschrijven ontvang je uiteraard nog meer informatie.

Vragen? Bel of mail naar:

Fatima Weststrate – Ouazzani
info@fatimotion.com
06-27890195

We zouden het erg leuk vinden als je mee gaat!