Workshops

Zoek je een leuke en originele activiteit voor je (vrijgezellen)feestje, school, stichting of bedrijf. Wij bieden workshops aan voor alle leeftijden en diverse stijlen.

Verjaardag, kinderfeestje

Wilt u op uw feestje een workshop dans of geeft u een dansfeest en wilt u dat iedereen op de dansvloer staat. Dan bent u bij Fatimotion aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat de workshop geheel aan uw wensen voldoet. Zowel Freestyle Jazzdance als Oriëntaalse dans behoren tot de mogelijkheden. Wilt u iemand verrassen met een groep vrienden of vriendinnen. Neem dan contact op en bespreek alle mogelijkheden om uw bijzondere dag te laten slagen. De workshop Oriëntaalse dans wordt alleen aan vrouwen aangeboden.

Bedrijven

Heeft uw bedrijf iets te vieren, bent u opzoek naar een origineel teambuilding event of zoekt u een originele vervanger voor de vrijdagmiddagborrel. Dan bent u bij Fatimotion aan het juiste adres. We zorgen ervoor dat de workshop geheel aan uw wensen voldoet. Zowel Freestyle Jazzdance als Oriëntaalse dans behoren tot de mogelijkheden. De workshop Oriëntaalse dans wordt alleen aan vrouwen aangeboden.

Vrijgezellenfeestje

Zoekt u een leuke verrassing voor de bruid? Een workshop Oriëntaalse dans brengt altijd sfeer, en gezelligheid met zich mee. Voor elke deelnemer is er een heupsjaaltje beschikbaar (eventueel ook te koop), de bruid danst de workshop in een volledige buikdansoutfit. De workshop Oriëntaalse dans wordt alleen aan vrouwen aangeboden.

Scholen, Stichtingen en Verenigingen

Bent u als school opzoek naar een dansdocent die met een of meer uren dans een aanvulling kan zijn op een thema. Of zoekt u ondersteuning voor lessen of projecten met bewegen op muziek. Dan bent u bij Fatimotion op het juiste adres. Fatima is al meer dan 15 jaar actief in het onderwijs, werkt met verschillende scholen samen aan onderandere cultuurprojecten. Tevens geeft ze de lessen bewegen op muziek op het praktijkcollege te Spijkenisse en verzorgd dag-arrangementen voor stichting kinderopvang en stichting peuterspeelzalen. Neem vrijblijvend contact op om alle mogelijkheden door te nemen.